Reali peatreener: suur eduseis tegi mu väga murelikuks

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali peatreener Pablo Laso.
Madridi Reali peatreener Pablo Laso. Foto: SCANPIX

Madridi Reali peatreener Pablo Laso ütles pärast võidukat Euroliiga poolfinaali Fenerbache Ülkeri vastu, et poolajaks kätte võidetud suur eduseis (Real võitis poolaja 20 punktiga -M.G.) tegi väga murelikuks.

«Oli raske mäng nagu ootasime. Aga saime kohe kaitses hästi hakkama ja kontrollisime lauda, teisel poolajal saime jooksma ja tabasime hästi,» sõnas Laso.

«Suur vahe poolajaks oli väga ohtlik, teadsin, et midagi juhtub ja midagi muutub, see tegi mu väga murelikuks. Pidime oma emotsioone kontrollima ja palli hästi liigutama ja lõpuks saime võidu kätte.»

Seega kohtuvad finaalis samad meeskonnad, kes kaks aastat tagasi. Tookord sai Real 88:100 kaotuse. Real oli finaalis ka eelmisel hooajal, siis jäädi lisaajal 86:98 alla Tel Avivi Maccabile.

Laso kahe aasta tagust finaalikaotust ja pühapäevast finaali järgmiselt: «Tookord kaotasime, aga nüüd on teine mäng, teine aasta ja teised mängijad.»

Treener kommenteeris ka finaalivastase liidrid Vassilis Spanoulist. «Spanoulis on isiksus. Tema enesekindlus ja anne ja kuidas see kõik meeskonnale üle kandub, on imetlusväärne. Ta on Olympiacose võtmemängija, aga mängitakse siiski viis viie vastu,» ütles Laso.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles