Galerii: GSW alistas Houstoni vaid ühe punktiga ning asus seeriat 2:0 juhtima

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GSW-Rocketsi teine play-off.
GSW-Rocketsi teine play-off. Foto: SCANPIX

USA korvpalliliigas NBA kohtusid läänekonverentsi finaalseerias teist korda omavahel Golden State Warriors ja Houston Rockets, seisuga 99:98 võitis GSW.

Ka seeria avamängu võitnud Golden State võitis avaveerandi 36:28, poolajaks oli seis aga 55:55 viigis. Kolmanda vaatuse lõpuks oli GSW ees omakorda 77:75 ning 1.20 enne kohtumise lõpuvile kõlamist oli seis tablool nende kasuks 99:92. Rockets suutis küll vahe mängida minimaalseks, kuid enamaks jaksu ei olnud ning nii teenis GSW napi 99:98 võidu.

Võitjate parimana viskas Stephen Curry 33 silma, Andrew Bogut lisas 14, Klay Thompson 13 ning Draymond Green 12 punkti. Üleplatsimehena tegi skoori Rocktsi staar James Harden, kelle arvele jäi 38 punkti, 10 lauapalli ning üheksa korvisöötu. Dwight Howard panustas omakorda 19 silma ja 17 lauapalliga.

GSW juhib nelja võiduni peetavat seeriat 2:0, idakonverentsi finaalseerias on Cleveland Cavaliers 1:0 ees Atlanta Hawksi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles