Eesti koondislane võib ka järgmisel hooajal Meistrite liigas mängida

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok
Anu Ennok Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti võrkpallikoondislase Anu Ennoki koduklubi Salo LP Viesti võib ka järgmiseks hooajaks saada Euroopa tugevaimasse klubisarja, kui Euroopa Võrkpalli Konföderatsioon selleks vabapääsme ulatab. Möödunud aastal CEV seda tegi, sama lahkele suhtumisele loodab paljukordne maa meister Viesti ka tänavu. Taotlus on esitatud, otsus tehakse teatavaks lähema nädala-paari jooksul.

Tõenäoliselt Viesti Meistrite liiga kutse saab ja kui nurgaründaja Anu Ennok otsustab Soome naiskonnas mängida ka järgmisel hooajal, pääseb tipptasemel karikasarja temagi. Esimene kogemus talle suurt rõõmu ei valmistanud, aga sama tundsid ka teised naiskonna liikmed, sest kaotati kõik kuus alagrupimängu. Suhteliseks eduks võib lugeda kaht 2:3 kaotust, mis andis kaks punkti, vahendas volley.ee.

Soome esindusklubi entusiastlikud juhid hindasid kõrgelt naiskonna võitlusvalmidust ja arengupotentsiaali ning ei kõhelnud uuesti kandideerimast. Ja kui seda ei rahuldata, jääb alles õigus mängida tugevuselt teises CEV karikasarjas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles