Täna stardib Santos Cup

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Santos lipp.
FC Santos lipp. Foto: FC Santos

Täna  saab avalöögi kahte nädalavahtust täitev rahvusvaheline noorte jalgpalliturniir Santos Cup.

Turniiril osalevad 1996.-2000.a sündinud noored, kokku üle 100 võistkonda ligi paari tuhane mängijaga Lätist, Leedust, Soomest,  Venemaalt, Ukraina ja loomulikult ka Eestist.

Tuntumatest klubidest on turniiril HJK ja Espoo Honka Soomest, Riia Skonto ja Liepaja Metalurgs Lätist, FK Siauliai ja FK Zalgiris Leedust, Ivanovo Frakovsk Ukrainast ning Eesti tippklubid FC Flora ja FC Levadia.

Sel nädalavahetusel selgitavad omavahel parimad 1998, 2000, 2002 ja 2003 sündinud. 7. kuni 10. oktoobril on võistlustules poisid sünniaastatega 1997, 1999 ja 2001.  Varahommikust hilisõhtuni peetavad mängud leiavad aset Tamme staadionil, Annelinna kunstmuruväljakul ja Mart Reiniku gümnaasiumi staadionil.

Tartu Santos Cup on üks kahest FC Santose poolt korraldatavast iga-aastasest rahvusvahelisest noorte jalgpalliturniirist, millest esimene toimub kevadeti ja kannab nime Tartu Cup.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles