Kalju imeminut seljatas Flora

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju mängijad.
Nõmme Kalju mängijad. Foto: Toomas Tatar

JALGPALL. Täpselt üks minut, nii palju aega vajas Nõmme Kalju, et seljatada Eesti meistriliigas tänavu teist korda skooriga 2:0 FC Flora. Hiiul peetud 14. vooru kohtumises möödus esimene pooltund võrdsete heitluses, siis hakkas kohtumist Flora järelt teiselt tabelikohalt alustanud Kalju aga aina enam mängukaale enda poolele kallutama. 72. minutil tuli lõpuks see, mis oli juba mõnda aega õhus – Hidetoshi Wakui hea eeltöö järel lajatas Ats Purje palli karistusala servalt võrku, nii et Mait Toom ei jõudnud Flora väravas liigutadagi.

Florakad ei olnud veel kaotusseisu jäämisest toibunud, kui Kalju mehed said teist korda tormata varumeeste pingi juurde külakuhja moodustama – vaid mõni hetk varem vahetusest sekkunud Tarmo Neemelo röövis Karl-Eerik Luigendilt palli ning mängis seejärel üle ka Toomi – 2:0 ja mäng oli tehtud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles