Pahane Mourinho tegi Chelsea tulevikulootuse mängu järel maatasa

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruben Loftus-Cheek (vasakul) võitleb palli pärast Andrew Hoole'iga.
Ruben Loftus-Cheek (vasakul) võitleb palli pärast Andrew Hoole'iga. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho võttis väga kriitiliselt sõna klubi tulevikulootuse Ruben Loftus-Cheeki aadressil, sest polnud rahul noormehe suhtumisega sõprusmängus Sydney FC vastu.

Loftus-Cheek pääses lõppenud hooajal esmakordselt Chelsea põhimeeskonna koosseisu ning tegi viimastes voorudes ka klubi eest oma esimesed liigamängud. Sydney vastu tuli ta enne avapoolaja lõppu Diego Costa vastu platsile, ent vahetati pooletunnise mängu järel uuesti välja. «Ta peab õppima, et 19-aastasena tuleb sul joosta teistest meestest kolm korda rohkem,» põrutas Mourinho pärast kohtumist Reutersi vahendusel.

«Pead mängima oma võimete piiril ja ei ole vaja superstaari kombel palli kogu aeg enda jalal hoida, sest see pole mingi noortemeeskonna mäng. Minu jaoks on vastuvõetamatu, kui olukordades, mil me ei valda palli, ei avalda üks mängija vastastele survet, ei mängi täie tahtmisega ja ootab, kuni teised palli tagasi võidavad,» jätkas Mourinho. «Ma ei salli seda superstaaride puhul ja kindlasti ei salli ma seda 19-aastase poisi puhul. Ta peab õppima aru saama, mida Chelsea eest mängimine tähendab!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles