Puhas töö: meistriliiga maikuu ilusaima värava lõi Ingemar Teever

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingemar Teever.
Ingemar Teever. Foto: Tairo Lutter

Jalgpalli Eesti meistriliiga maikuu ilusaimaks väravaks valisid Postimehe lugejad suure ülekaaluga Ingemar Teeveri tabamuse, mis tõi Tallinna Levadiale 1:0 võidu FC Flora üle.

Teever sai efektse tabamusega hakkama 2. mail peetud üheksanda vooru mängus. Kokku on Levadia ründaja löönud 15 mänguga juba 12 väravat ning hoiab sellega ka liiga parimate väravaküttide tabelis esikohta. Viimased viis mängu võitnud tiitlikaitsja Levadia on aga kerkinud liigatabelis juba teisele reale, Teever nimetati seejuures ka terve liiga maikuu parimaks mängijaks ning head mängud tõid talle maavõistluseks Soome ja EM-valikmängks San Marinoga kutse Eesti koondisesse.

Postimehe maikuu ilusaima värava hääletusel andis sedapuhku oma hääle 645 inimest, kellest koguni 309 ehk ligi pooled (47,9 protsenti) eelistas Teeveri tabamust. Teise koha sai Viljandi Tulevikus vaheldumisi kaitsva ründaja ja ründava kaitsja positsioonil tegutseva Sander Posti ilus karistuslöök Tartu Tammeka võrku, mis kogus 17,5 protsenti häältest. Kolmandaks hääletati 9,6 protsendiga Nõmme Kalju keskväljamehe Joel Lindpere värav Narva Transi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles