Kollo ja Vesiku turniir Moskvas lõppes veerandfinaalis

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Kollo ja Rivo Vesik.
Kristo Kollo ja Rivo Vesik. Foto: volley,ee

EEVZA (Ida-Euroopa Võrkpalli regionaalse assotsiatsioon) rannavõrkpalli sarja Moskva etapil jõudsid Kristo Kollo ja Rivo Vesik kaheksa parema sekka, kus tuli aga Venemaa paari paremust tunnistada.

Tänast päeva alustas meie duo tasavägise võiduga, kui kaheksandikfinaalis alistati Aserbaidžaani esindavad Bernardo Wermelinger Romano ning Leonid Gritsai 19:21 kaotatud avageimi järel 21:14 ja 15:8. Kohtumine vältas 48 minutit, vahendab volley.ee.

Järgnenud matš kodupubliku ees mänginud Ilja Lešukovi ja Aleksandr Lihholetoviga venis taas kolmegeimiliseks. Erinevalt kaheksandikfinaalist võitsid eestlased avageimi 21:18, ent seejärel olid vastased paremad 21:17 ja ülitasavägises otsustavas geimis 18:16. 

Vesiku ja Kollo kõrval olid Moskvas võistlustules ka Kristel Kiens ja Anett Hollas, ent nende turniir lõppes kahe kaotusega alagrupiturniiril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles