Ronaldo langes väärtuslikemate mängijate edetabelis kolmandaks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Maailma Spordiuuringute Keskuse (CIES) jalgpalli haru avaldas edetabeli maailma kõige väärtuslikumetaest mängijatest. Nende hinnangul on jätkuvalt kõige rohkem väärt FC Barcelona jalgpalliklubi täht Lionel Messi , kelle turuhinnaks on nende hinngnagul 255 – 280 miljonit eurot. Teiselt kohalt on aga kolmandaks langenud Cristiano Ronaldo.

Uuringu tulemused näitavad, et teisele kohale on kerkinud Londoni Chelsea belglasest mängumees Eden Hazard, kelle hinnaks on 135 – 149 miljonit eurot. 24-aastase belglase hinda kergitasid tänavune suurepärane hooaeg ning loomulikult räägib tema kasuks ka tema vanus, kirjutab ESPN.

Kolmandale kohale langenud 30-aastase Ronaldo hinnaks on märgitud 113 – 124 miljonit eurot.

Antud tabelis on kolmas FC Barcelona brasiillane Neymar 89 – 98 miljoni euroga, viiendat kohta hoiab Manchester City argentiinlasest ründestaar Sergio Agüero 78 – 86 miljoni euroga ja kuuendat Liverpoolis mängiv britt Raheem Sterling 73 – 81 miljoni euroga.

Esikümnesse mahuvad veel Torino Juventuse ja Prantsusmaa koondise mängumees Paul Pogba, Hispaania koondist ja Londoni Chelseat esindav Diego Costa, Londoni Arsenalis mängiv tšiillane Alexis Sanchez ja Madridi Reali kolumbialasest mängumees James Rodriguez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles