«Sajandi poksimatš» tuleb kordamisele?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather jr vs Manny Pacquiao.
Floyd Mayweather jr vs Manny Pacquiao. Foto: SCANPIX

2. mail jälgis spordimaailm suure huviga «Sajandi poksimatšiks» tituleeritud heitlust, kus Floyd Mayweather jr alistas lõpuks kohtunike häältega Manny Pacquiao. Kui vahepeal on räägitud võimalikust kordusmatšist, siis nüüd on need jutud taas hoogu juurde saanud.

Viimati anti Pacquiao leerist teada, et võimalik kordusmatš on päevakorras. Praegu paraneb filipiinlane õlavigastusest ja niipea teda ringi oodata ei ole. Siiski plaanib Pacquiao pidada karjääri jooksule veel paar matši, aga seda vaid juhul, kui tal õnnestub poksida ka Mayweatheriga, kirjutab Philstar.com.

2. mail peetud matš sai palju kriitikat, kuna pärast duelli rääkis Pacquiao oma vigastusest ja lisaks oldi pettunud, et Mayweather poksis tiitlimatšis liiga ettevaatlikult.

Väidetavalt oleks Pacquiao kordusmatšist huvitatud, kuna ta tahab maailmale tõestada, et ta on tegelikult parem, kui 2. mail maailm näha sai. Mayweatherit motiveeriks aga järjekordne suur palgapäev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles