Käsipallikoondis jäi kodumänguks ühest liidrist ilma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Mägi.
Janar Mägi. Foto: Eesti käsipalliliit

Eesti käsipallikoondis kohtus täna 2018. aasta EM-valikturniiri kvalifikatsioonivoorus Luksemburgiga ja teenis 31:26 võidu. Laupäevases kordusmängus ei saa aga meeskonda aidata Janar Mägi, kes täna küll väljakul käis, kuid kohtumise pooleli jättis.

Mägi lõpetas mõned päevad tagasi hooaja Saksamaa esiliigas ja ühines Põlvas laagris olnud koondisega alles teisipäeval teel Luksemburgi. Enne mängupäeva peetud treeningul ei saanud koondise üks liidritest täie jõuga kaasa teha, sest teda vaevas seljavigastus.

Tänases kohtumises alustas Mägi algkoosseisus, kuid tuli üsna kiirelt pingile ja enam väljakule ei naasnudki. «Ta proovis ühe sellise läbimineku ära ja sellest piisas, selg ikkagi ei kannatanud. Olime selleks käiguks valmis ja suutsime selle ära korrigeerida, aga kindlasti tundsime tema viskejõust siiski puudust,» tunnistas koondise peatreener Rein Suvi.

Pärast mängu teatas Mägi esialgse info kohaselt, et laupäevases kordusmängus, mis peetakse Viljandis, ta kaasa ei mängi. Peatreener ei teadnud veel, kas ning kes Mägi asemel koondisega Eestis ühineb, see selgub lähipäevil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles