Käsipallikoondise edasipääs jäi ühtsuse taha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondis pidi eile tunnistama Luksemburgi paremust.
Eesti koondis pidi eile tunnistama Luksemburgi paremust. Foto: Tairo Lutter

Eesti meeste käsipallikoondis oli lähedal sellele, et pääseda 2018. aasta EM-turniiri kvalifikatsiooni esimesest voorust edasi, kuid kodus Luksemburgi vastu maha mängitud edu ning napp 26:29 kaotus jätsid eestlased sellest võimalusest ilma. Nii koondise peatreener Rein Suvi kui ka meeskonna tugitalad Dener Jaanimaa ja Mait Patrail tunnistasid, et kaotuse põhjuseks oli puudulik kokkumäng.

Võõrsil kolmapäeval Luksemburgi 31:26 võitnud eestlased vajasid laupäevases kordusmängus edasipääsuks võitu või tohtisid äärmisel juhul kaotada ühe väravaga.

Järgmisesse kvalifikatsioonivooru pääsemist jahtinud rahvusmeeskonna jaoks algas kõik lootusrikkalt, kui avapoolaja järel oldi juhtimas 17:14. Teisel poolajal said oma mänguvankri paremini käima aga külalised ja kuigi Eesti püsis külaliste kannul, oli lõpuvile kõlamise ajaks tablool seis 29:26 luksmeburglaste kasuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles