Madridi Reali staar tahab NBA-s teisele katsele minna

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Rodriguez (paremal).
Sergio Rodriguez (paremal). Foto: SCANPIX

Madridi Reali korvpallimeeskonna mängujuht Sergio Rodriguez kavatseb uuest hooajast mängida taas NBA-s ja teda esindav agentuur hakkas klubide hulgas täna pinda sondeerima, kirjutab portaal Yahoo!

Teda sooviv klubi peab Realile lepingu välja ostmise eest raha maksma, aga see pole nii suur, et saaks võimalikule tehingule takistuseks. Suure tõenäosusega alustaks Rodriguez NBA-s pingilt, aga oleks oma rollis üks efektiivsemaid.

29-aastane Rodriguez valiti hooajal 2013/14 Euroliiga kõige väärtuslikumaks mängijaks, sel hooajal aitas ta Reali Euroliiga meistritiitlini. Reali hooaeg pole veel läbi, täna alustati Hispaania meistriliiga finaalseeriat 78:72 võiduga Barcelona üle.

191 cm pikkune Rodriguez mängis NBA-s ka aastatel 2006-2010, kogudes selle aja jooksul 285 põhiturniiri mängus keskmiselt 4,3 punkti ja 2,9 resultatiivset söötu. Sel hoojal olid Euroliigas tema samad näitajad vastavalt 11,1 ja 5,1.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles