Neli kõva kivi ja üks haavatu

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpalli Euroliiga tähed Tomaš Satoransky (paremal) ja Matt Lojeski on klubihooajal häid esitusi näidanud ja on selge, et Eesti koondisel saab nendega sügisesel EM-finaalturniiril raske olema.
Korvpalli Euroliiga tähed Tomaš Satoransky (paremal) ja Matt Lojeski on klubihooajal häid esitusi näidanud ja on selge, et Eesti koondisel saab nendega sügisesel EM-finaalturniiril raske olema. Foto: SCANPIX

Läinud aasta lõpus võisid Eesti korvpallisõbrad rõõmustada, sest üle 14 aasta EM-finaalturniirile pääsenud meestekoondisele loositi Pariisis võimalikest peaaegu kõige lihtsam alagrupp. Kuue tiimi hulgas nelja sekka tulek ehk kaheksandikfinaali pääsemine tundus sellegipoolest juba siis raske ülesanne ja sama võib öelda ka praegu, kaks ja pool kuud enne turniiri algust.

Eesti vastastest – Leedu, D-alagrupi korraldajariik Läti, Belgia, Tšehhi ja Ukraina – paistab nigelas seisus vaid viimane. Vene-Ukraina sõda pole sealset korvpallielu päris seisma pannud, aga mõju koondisele on ilmne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles