Isa surmaavarii võib Uruguay tähe Copa America veerandfinaalist eemale jätta

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edinson Cavani.
Edinson Cavani. Foto: SCANPIX

Uruguay jalgpallikoondise tähtründaja Edinson Cavani võib meeskonna tähtsast veerandfinaalkohtumisest Copa Americal kõrvale jääda, sest tema isa tegi kodumaal surmaga lõppenud avarii.

Cavani isa Luis Cavani sõitis esmaspäeva öösel otsa 19-aastasele mootorratturile, kes hukkus. Auto, mida Cavani juhtis, kuulus tema jalgpallitähest pojale. Uruguay koondise peatreeneri Oscar Tabarezi sõnul pole ründaja veel otsustanud, kas sõidab kodumaale isale toeks, kuid ilmselgelt ei ole mängija praegu parimas psühholoogilises seisundis. «Oleme talle toeks, kuid otse loomulikult mõjutab toimunu teda tugevalt. Ennekõike peame talle aega andma,» sõnas Tabarez.

Uruguay kohtub Eesti aja järgi ööl vastu homset võõrustaja Tšiiliga, kes pääses A-grupi parima meeskonnana grupivõitjana kindlalt veerandfinaali. Alagrupiturniiril löödi kümme väravat, üle kahe korra rohkem kui ükski teine meeskond. Uruguay jõudis kaheksa parema hulka seevastu parima kolmanda koha meeskonnana, jäädes alagrupis tahapoole nii Argentinast kui ka Paraguayst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles