Transiga taasliitus huvitava taustaga poolkaitsja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: SCANPIX

Narva Transi jalgpallimeeskond andis teada, et on sõlminud lepingu viimastel aastatel Venemaa teises liigas pallinud poolkaitsja Kirill Nesteroviga, kes mängis viimati Transi eest kaheksa aastat tagasi.

25-aastane Nesterov sirgus Transi noortesüsteemist, kuid Narva põhimeeskonnas noorena läbi ei löönud - meistriliigas sai Vene kodakondsusega Nesterov 2007. aastal platsile vaid ühes mängus ja sedagi 13 minutiks. Viimase liigamängu Eesti pinnal pidas ta II liigas Transi duubli ridades, kuuludes tollal samasse meeskonda näiteks ka Transi praeguse peatreeneri kohusetäitja Nikolai Toštševiga, vahendas Soccernet.ee.

2008. aastal siirdus mees mängima Venemaa teise liigasse ning veetis seal koguni seitse hooaega - neist kuus tükki Liski Lokomotivis ning ühe Võbor-Kurbatovos, lüües kokku 173 mänguga 33 väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles