ETV näitab 2016. aasta jalgpalli EMi täismahus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euro 2016 ametlik pall
Euro 2016 ametlik pall Foto: SCANPIX

Eesti Rahvusringhääling omandas 2016. aasta jalgpalli Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri ülekandeõigused ning näitab järgmisel suvel Prantsusmaal toimuvat EURO 2016 finaalturniiri täismahus.

Võrreldes varasemate Euroopa meistrivõistluste finaalturniiridega kasvab alates 2016. aastast turniiril osalevate võistkondade arv 24ni. See tähendab, et turniiri jooksul peetakse senise 31 matši asemel kokku 51 kohtumist, vahendab ERR Sport.

Rahvusringhäälingu sporditoimetuse juhi Rivo Saarna kinnitusel jõuavad ERRi telekanalitesse kõik EM-finaalturniiri 51 mängu. «Lisaks ETV ja ETV2 programmile, näitame Euroopa meistrivõistluste otseülekandeid venekeelse kommentaariga ka ETV+ kanalil,» ütles Rahvusringhäälingu spordijuht. «Jalgpallisõbrale on hea uudis ka see, et kõik meie kolm kanalit väljastavad järgmisel suvel programmi HD-formaadis,» lisas Rivo Saarna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles