Juventus: Barcelona pakkus Pogba eest 80 miljonit, aga me ei müü

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba saabus Torino Juventusesse tasuta.
Paul Pogba saabus Torino Juventusesse tasuta. Foto: SCANPIX

Tänavu Itaalia jalgpallimeistriks tulnud ja Meistrite liiga finaali jõudnud Torino Juventuse jalgpalliklubi direktor Giuseppe Marotta kinnitas, et FC Barcelona pakkus noore poolkaitsja Paul Pogba eest 80 miljonit eurot, Juventus lükkas aga hispaanlaste ostusoovi tagasi.

Eurospordi kinnitusel kohtusid kahe klubi esindajad kolmapäeval Milanos. Hispaania meediaväljaanded Diario Sport ja Mundo Deportivo teatasid seejärel, et Pogbat ei müüda tänavu suvel, küll aga olevat klubid jõudnud kokkuleppele, et prantslane siirdub Barcelonasse algava hooaja järel. Marotta lausus ajalehele Gazzetta dello Sport, et Barcelona tegi tõesti pakkumise. «See oli 80 miljoni euro ringis. Aga võin kinnitada, et me ei müü Paul Pogbat,» ütles Marotta.

Barcelona ei saaks praegu niikuinii Pogbat meeskonna nimekirja lisada, sest neile kehtib kuni jaanuarini määratud üleminekute keeld. Juventus teenib Pogba lahkumise korral aga nii või teisiti üüratu kasumi – 22-aastane poolkaitsja hangiti kolme aasta eest vabaagentide turult tasuta, kui Pogba keeldus vähesele mänguajale viidates Manchester Unitedi uuest lepingupakkumisest ja siirdus Itaaliasse. Lõppenud hooajal tegi Pogba Juventuse eest kõikides sarjades kaasa 41 mängus ja lõi 10 väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles