15 miljonit eurot korstnasse: Southampton lõpetas ründetähega lepingu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dani Osvaldo.
Dani Osvaldo. Foto: SCANPIX

Inglismaa kõrgliigaklubi Southampton teatas, et lõpetas lepingu Argentinas sündinud, ent Itaalia koondist esindava ründaja Dani Osvaldoga.

Southampton ostis Osvaldo 2013. aasta suvel AS Romast 15 miljoni euro eest, mis tähistas klubi ajaloo suurimat ostutehingut. Esimese poole aasta jooksul suutis Osvaldo end ka väljakul heast küljest näidata, ent siis algasid probleemid - alustuseks teenis ta mullu jaanuaris mängukeelu ja 40 000 naela trahvi, sest osales Southamptoni ja Newcastle Unitedi kohtumise ajal puhkenud rüseluses.

Vaid kolm nädalat hiljem trahvis omakorda Southampton ise ründajat treeningväljakul aset leidnud vahejuhtumi eest ja kõrvaldas ta kaheks nädalaks meeskonnaks. Osvaldo oli kallale läinud kaitsjale Jose Fontele. Üleminekuakna viimasel päeval saadeti Osvaldo laenule Torino Juventusesse, kus tal õnnestus poole hooajaga osaleda 18 mängus ja lüüa kolm väravat.

Lõppenud hooaja esimese poole veetis Osvaldo laenul Milano Interis ja teise poole sünnimaal Argentinas Boca Juniorsi ridades. Mõlema klubi eest lõi ta seitse väravat. Seejuures jõudis ta ka Interis sattuda käsikähmlusesse meeskonnakaaslase Mauro Icardiga. Southamptoni särgis jäi 29-aastase Osvaldo saldoks lõpuks kõikide sarjade peale kokku 13 mängu ja kolm väravat. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles