Aksalu: Poom ütles, Mansfield on hea variant

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Aksalu
Mihkel Aksalu Foto: Sheffield United

Eestlasest väravavaht Mihkel Aksalu, kelle mängijaõigused kuuluvad Inglismaa esiliigaklubile Sheffield United, siirdus teatavasti hiljuti kahe kuu pikkuse laenulepingu alusel Inglismaal tugevuselt viiendas liigas mängiva Mansfield Towni ridadesse.

Aksalu tunnistas, et pidas enne laenule siirdumist nõu ka Eesti jalgpallikoondise väravavahtide treeneri Mart Poomiga, kirjutab This is Nottingham.

«Rääkisin enne Sheffield Unitedi peatreeneriga vestlemist ka Mart Poomiga, kes ütles, et Mansfiled on hea klubi, millega ühineda,» rääkis Aksalu.

Samas tunnistas väravavaht, et laenule sai mindud, kuna vähene mängupraktika ei võimalda tal võidelda koha eest koondises. «Koondise esiväravavaht mängib Venemaa kõrgliigas (Sergei Pareiko – toim.). Mul on raske selle koha eest võidelda, kui ma ei saa mängida. Ma pole alates jaanuarist palju mänginud ning seega on see mulle hea võimalus,» lisas Aksalu.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles