Lenny on Melges 24 MM-il amatööride seas 3. kohal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
jaht Lenny Melges24 MM-l
jaht Lenny Melges24 MM-l Foto: Pierrick Contin/IM24CA

Melges 24 klassi maailmameistrivõistlustel Taanis Middelfartis on kolme võistluspäeva jooksul peetud 9 sõitu. Amatööride arvestuses kolmandat asetust hoidev Lenny on üldjärjestuses 11. kohal.

Tõnu Tõniste roolimisel seilav jaht Lenny (KJK) on seni korjanud finišitulemusi, mis ulatuvad esimesest 36. kohani ning asetseb tihedas konkurentsis 11. positsioonil. Amatööride võistlusarvestuses kuulub paatkonnale, mille liikmeteks veel  Toomas Tõniste, Maiki Saaring, Andres Rohtla ja Tammo Otsasoo, praegu tubli kolmas koht.

Zuxu tiim (KJK) koosseisus roolimees Peter Šaraškin, Liis Koort, Paavo Pettai, Tuuli Org ja Kalev Tanner on üldarvestuses 18. kohal ning seni parim sõiduresultaat on neil teine koht.

Liidriks on Šveitsi jaht EFG Christopher Rasti juhtimisel itaallaste Altea (roolimees Andrea Racchelli) ja USA Air Force One (roolis Bora Gulari) ees. Amatööride grupis aga juhivad sakslased jahil Musto Racing (roolis Kicker Schäfer).

Regati kodulehekülg ja tulemused: http://www.melges24worlds15.dk/

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Tallinna Sadam, Marinepool, NG Investeeringud, LTT, Matek ja Planestar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles