Süüdistustest väsinud Azarenka: Nadal karjub platsil veel kõvemini kui mina

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktoria Azarenka
Viktoria Azarenka Foto: SCANPIX

Naiste tennises on pikka aega teemaks olnud mängijate valjud kiljatused pärast igat lööki. Eriti on sellega silma paistnud valgevenelanna Viktoria Azarenka ja venelanna Maria Šarapova. Tänavuse Wimbledoni turniiri ajal on Azarenka taaskord olnud sunnitud taolistele küsimustele vastama.

«Olen nendest küsimustest väsinud. Minu arust on sama häiriv, kui mehed karjuvad. Harjutasin Rafael Nadali kõrvalväljakul ja tema karjus kõvemini kui mina. Aga seda ei pannud keegi tähele. Vaadake parem mängu ja nautige selle ilu,» ütles Azarenka BBC vahendusel.

«Võib-olla on parem see teema kõrvale panna ja sellest kogu aeg mitte rääkida. Kui kaks mängijat kohtuvad peaväljakul ja näitavad kvaliteetset tennist, pole karjumine oluline,» lisas Azarenka, kes kaotas Wimbledoni veerandfinaalis kolmes setis Serena Williamsile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles