Lõppvõistlusele pääsenud Piirimäe: õhtul võib kõik õnnestuda

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Piirimäe
Kätlin Piirimäe Foto: Tairo Lutter / Postimees

Täna Tallinnas alanud kergejõustiku U23 vanuseklassi EMil jõudis Kätlin Piirimäe kuulitõukes lõppvõistlusele. Piirimäe tõukas oma parima tulemuse avakatsel, saades kirja 15.68. Kahe kvalifikatsioonigrupi kokkuvõttes andis see 9. koha.

Piirimäe isiklik rekord on 16.80, tänavu on ta aga tõuganud 16.12. Nende tulemuste põhjal võib temalt tänaõhtuses lõppvõistluses oodata kohta esikuuikus.

«Oma miinimumeesmärgi suutsin lõppvõistlusele pääsemisega täita, kuid oma tõugete ja tulemusega ma rahul ei ole,» sõnas mullu juba täiskasvanute EMil osalenud Piirimäe. Piiga tunnistas, et mõned päevad enne võistlust oli tal närvipinge tõttu raske uinuda, kuid viimasel ööl magas ta rahulikumalt.

Piirimäe ei osanud ütelda, miks tõuked pole tänavu hästi õnnestunud. Samas arvas ta, et kui kõik õnnestub, võib ta õhtul tõugata oma parimate tulemuste tasemel. «Treeningutel on see õnnestunud, võistlustel mitte. Kipun tõuke ajal liialt kiirustama ja tehnika laguneb,» selgitas ta.

Kuulitõuke eelvõistluse võituis sakslanna Sara Gambetta 16.71ga. Lõppvõistlus peetakse täna kell 18.45.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles