Eestlased loodavad võidu koju jätta

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rally Estonia pressikonverentsil osalejad (vasakult): Urmo Aava, Miko Niinemäe, Timmu Kõrge, Sander Pärn, Karl Kruuda, Martin Kangur, Siim Plangi, Raul Jeets.
Rally Estonia pressikonverentsil osalejad (vasakult): Urmo Aava, Miko Niinemäe, Timmu Kõrge, Sander Pärn, Karl Kruuda, Martin Kangur, Siim Plangi, Raul Jeets. Foto: Jaanus Ree

AUTOSPORT. Järgmisel nädalavahetusel sõidetava Rally Estonia eel tutvustasid Eesti rallitipud eile oma eesmärke. 

Tänavuse ralli peamisteks eestlastest soosikuteks on Karl Kruuda – Martin Järveoja, kuid oma võimalused on teistelgi. «Enesetunne on parem kui eelmisel aastal. Kui ma kaarte mängiksin, siis panustaksin enda peale, aga lõpptulemus võib muidugi olla teistsugune, sest võib tulla mees metsast ja võidu ära võtta» rääkis Citröen DS3 R5 masinaga startiv Kruuda.

Samuti on soosikud Sander Pärn – James Morgan, kes veeretasid favoriidikoorma siiski Kruudale. «Eks me kõik teame omajagu neid Lõuna-Eesti teid ja selles suhtes on seis enam-vähem võrdne. Karl võib-olla on natuke rohkem sõitnud ja kogenum. Ise panustaksin pigem Karli peale, aga annan ka endast parima, et võimalikult hästi konkurentsi pakkuda,» tunnistas Pärn.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles