Piltuudis: kummalist janti korraldav Liverpooli staar sattus naerualuseks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raheem Sterling.
Raheem Sterling. Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpallimeeskonna noor staar Raheem Sterling on sattunud naerualuseks pärast seda, kui ta keeldus meeskonna treeningule minemast, väites, et on haige.

20-aastane Sterling kogus kuulsust juba kevadel, kui andis mõista, et ei soovi hiigelpalga eest Liverpoolis siiski jätkata ning tahab klubi vahetada. Praeguseks pole noor Inglismaa koondislane aga uut tööandjat leidnud ning jätkab tembutamist Liverpoolis. Kui esmalt teatas Sterling, et tahab vahele jätta hooajaeelse tuuri, siis nüüd on ta vahele jätnud tiimi treeningu ning teatas, et ei saanud osaleda, sest on selleks liiga haige.

Liverpooli meditsiiniline personal pole samas tõbist Sterlingut näinud ega üle vaadanud, seega on hakatud ründeässa üle nalja viskama ja Twitteris levib humoorikas pilt sellest, kuidas justkui Sterlingu ema oleks noormehele puudumiseks vabanduse kirjutanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles