Video: Tallinna Merepäevad. Miks ripub taeva all reformvoodi?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 jõudis Merepäevade eel ka Noblessneri sadamasse ning märkas seal midagi kummalist, mis uudishimu äratas. Taeva all rippuv reformvoodi pole just tavapärane nähtus linnaruumis.

Kes ei armastaks tsirkust, akrobaate ja kogu perega lõkerdamist? Tsirkusestuudio FOLIE armastab ka ning toob publiku ette Tallinna Merepäevadel etenduse “Viktor ja kollane kera”.  Etenduse muusikagi on elav - Kriminaalse Elevandi esituses.  Ei, ei, tegemist ei ole dresseeritud loomaga, neid sellelt etenduselt ei leia. Inimloomi seevastu küll. Seega kõik loomade õiguste eest võitlejad võivad end samuti rahumeeli publiku sekka sättida ja Viktori võitlusele bürokraatiaga kaasa elada.

Et asjast lähemalt aimu saada, nabisime kinni ülemeelikud tsirkuseartistid koos idee autori Kaspar Jancisega. Meile said osaks ka mõned peadpööritavad trikid. Vaata!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles