Kaks Rootsi tüdrukut seilavad A. Le Coq Muhu Väina regatil projekti Epic Estonia raames

PIRET SALMISTU
, ESS Kalev Jahtklubi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Tehnikaülikooli Eesti Mereakadeemia jahtlaev Tormilind
Tallinna Tehnikaülikooli Eesti Mereakadeemia jahtlaev Tormilind Foto: A. Le Coq Muhu Väina regatt

Pühapäeval Tallinna Lennusadamast startiv A. Le Coq 58. Muhu Väina regatt on Eestimaa avastamise võimaluseks kahele Rootsi tüdrukule. Tallinna Tehnikaülikooli Eesti Mereakadeemia alusel Tormilind seilavad nad kapten Ringo Liepkalnsi käe all esmalt Tallinna lahel ja suunduvad siis Kärdlasse, kus ootab neid ees põnev programm Hiiumaal.

EAS toob Tallinkiga koostöös Eestisse sadakond rootslast, kes saavad siin kogeda midagi tavatut ja haruldast, mida veel aastaid hiljem meenutada ja mis võiks potentsiaalselt levida nii sotsiaalmeedias kui ka Rootsi traditsioonilises meedias. Kokku toimub 97 (Eesti Vabariigi vanus) unikaalset elamust, millele rootslased said interneti keskkonnas kandideerida. Kokku esitati kahe nädala jooksul 6550 kandideerimisavaldust. Rootslasi võib Eestis seiklemas näha juuli keskpaigast septembri lõpuni.

Eesmärk on suurendada rootlaste ööbimiste arvu Eestis, tekitad uudishimu Eesti, kui reisisihi suhtes ja parandada Eesti mainet rootslaste hulgas. Kaasatud on kõik maakonnad ja mitmeid erinevad sihtgrupid seiklusspordist gurmeeni.

A.Le Coq 58. Muhu Väina regati korraldajatel on suur heameel projektis kaasa lüüa, et sel moel Eestit kui mereriiki tutvustada ja mis saab veel parem olla kui Eesti ja Baltimaade suurimal avamereregatil osaleda ning tõelist merepidu näha ja kogeda.

A. Le Coq Muhu Väina regati ja Hiiumaa elamus on 97 Eesti unikaalse elamuse hulgas number 43 ja sellest ülevaate saab siin (Rootsi keeles)  http://www.epicestonia.com/#/43

Võimaluse osaleda A. Le Coq Muhu Väina regatil ja tutvuda Hiiumaaga sai Alexandra Havik koos oma sõbrannaga. Jälgime tüdrukute seiklusi Eestimaal ja toome need ka lugejateni-vaatajateni.

Alexandra Havik
Alexandra Havik Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles