Liidriks tõusnud Flora tegi mitu vangerdust

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakari Tukiainen.
Sakari Tukiainen. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Jalgpalli Eesti meistriliigas tänu Gert Kamsi hilisele väravale esmaspäeva hilisõhtul 1:0 Paide Linnameeskonna alistanud ja liigatabelis liidriks tõusnud FC Flora saatis üleminekuakna viimasel päeval laenule kaks seni olulist mängijat – poolkaitsja Karl-Eerik Luigend siirdus hooaja lõpuni Paide Linnameeskonda ja soomlasest ründaja Sakari Tukianen Viljandi Tulevikku.

Üllatavam oli Luigendi ajutine lahkumine, sest 22-aastane poolkaitsja on juba mitu hooaega järjest kuulunud Flora põhitegijate sekka. Tänavugi on Luigend Premium-liigas platsil käinud juba 14 mängus, mahtudes seejuures neist kõigis peale ühe algkoosseisu. Teisalt ei ole ta näidanud sugugi nii säravat mängu nagu varasematel aastatel, mida tunnistas ka Flora peatreener Norbert Hurt.

«Me oleme kaks aastat natuke nuputanud, kuidas saaks tema parimat realiseerida. Eelmisel aastal oli ta mingil ajal väga hea, aga nagu näha, pole ta pärast seda sama taset saavutanud. Tundsime koos, et võib-olla oleks vahepeal hea asju kõrvalt näha,» selgitas Hurt. «Ta on kaua ühes keskkonnas olnud ja võib-olla neli kuud natuke teises režiimis töötamine annab värskuse, et ta saaks uuesti tagasi tulla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles