Magnus Pehrsson: autsaideri puudumine teeb mõnes mõttes elu lihtsamaks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Pehrsson.
Magnus Pehrsson. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson lausus täna toimunud 2018.aasta MM-valikgruppide loosimist kommenteerides, et viiesesse alagruppi sattumine ja paberil autsaideriks tembeldatava jalgpalliriigi puudumine meie grupist teeb koondise elu mõnes mõttes lihtsamaks.

«Mu esimene reaktsioon oli, et selline grupp on põnev väljakutse. Belgia on kindlasti soosik, aga samas usun, et tulevad tasavägised mängud,» sõnas Pehrsson telefonitsi. «Kuna puudub meeskond, kelle vastu oleksime ise selged favoriidid, on mängud sarnasemad ja nendeks on natuke lihtsam keskenduda. Uute alagrupikaaslaste mängudest olen näinud valdavalt vaid tipphetki, seega ainult nende ja tulemuste põhjal ei tahaks hakata midagi grupi kerguse või raskuse üle spekuleerima,» sõnas ta.

«Aga mind huvitasid rohkem tugevusgrupid 1-2-3, sest neid peame ju võitma, kui tahame grupist edasi saada!» lisas ta. «Jah, vastased on tugevad, aga usun, et ka meie arenema aina edasi ja suudame kõigiga võidelda. Mõtlen positiivselt – arvan, et viieliikmeline grupp on meie pikaaegsele arengule parem. Näiteks Islandi või Soome mängudelt San Marino vastu minna oli erinev, väga keeruline.»

Pole võimatu, et Eesti viiesesse gruppi lisandub ka korraldajariik Venemaa, kes peab vabadel mängupäevadel maavõistlusi. «See on praegu veel minu teada spekulatsioon, aga kui nii peaks minema, siis need oleksid kindlasti head ja huvitavad mängud,» lausus Pehrsson.

Peatreener Magnus Pehrssoni kommentaar MM-valiksarja loosimisele.

Posted by Eesti jalgpall on Saturday, July 25, 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles