Flora jäi kümnemehelise Levadia vastu taas võiduta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalli Eesti meistriliigas mängisid põlised rivaalid Flora ja Levadia 1:1 viiki.
Jalgpalli Eesti meistriliigas mängisid põlised rivaalid Flora ja Levadia 1:1 viiki. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

JALGPALL. Flora ja Levadia pakkusid Premium liigas taas väravaid, vastuolusid ja võitlust, kuid leppisid ikkagi 1:1 viiki. Artsem Rahmanau viis Levadia 29. minutil pärast Flora kaitsjate eksimust juhtima, kuid kohe teise poolaja alguses tõmbas Artjom Artjunin viimase kaitsjana Flora ründaja Albert Prosa pikali ja eemaldati mängust.

Flora jõudis viigini 60. minutil, kui nurgalöögi järel ei saanud Sergei Pareiko palli kätte ja see põrkas Dmitri Kruglovi peast võrku. «Poisid rääkisid, et Prosa tõukas mind, seetõttu ma ei saanud ka palli kätte,» selgitas Pareiko olukorda. «Küsimus viiendale kohtunikule: mida nad seal teevad, kas võtavad päikest?» ironiseeris ta. «Aga 1:1 lõpptulemus oli loogiline. Tore mäng, ilus ilm, publikut ka rohkem kui mõnel koondise mängul.»

Flora pole nüüd suutnud Levadiat võita 15 liigamängus järjest, lisaks on tänavu kolm korda alla jäädud Nõmme Kaljule. See tõsiasi tõmbas nende peatreeneri Norbert Hurda kulmu mõistagi pisut kipra. «Alustasime nõrgalt, Prosa tulek tõi teravust. Lõpus läksime kolme kaitsja peale, kuid ära lüüa ei suutnud,» sõnas ta. «Oleme kõvasti ajusid ragistanud, aga pole nii lihtne saada meestel nendeks mängudeks rinda kummi ja pead püsti. Kuid töö käib.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles