Ferrari meeskonna juht tegi Räikköneni tuleviku suhtes avalduse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas on tänavusel hooajal üheks kuumemaks küsimuseks soomlase Kimi Räikköneni saatus. Kui esialgsete kuulujuttude kohaselt pidi Ferrari tema saatuse ära otsustama juuli lõpuks, siis nüüd teatas tiimi juht Maurizio Arrivabene, et otsust ei tule enne suvepausi lõppu.

Kuninglikus võidusõidusarjas kihutati möödunud nädalavahetusel Ungaris ja järgmine etapp sõidetakse alles augusti lõpus. Kuulujuttude järgi oli Ferrari tiimil väidetavalt just käesoleva suvepausi ajal plaanis otsustada, kas tänavu alla ootuste esinenud Räikköneniga pikendatakse uueks hooajaks lepingut või mitte, kuid Arrivabene teatas täna, et enne sarja jätkumist siiski Räikköneni saatuse üle arutama ei hakata.

«Miks? Öelge mulle üks hea põhjus miks?» nõudis Arrivabene ajakirjanikelt, kes uurisid, kas Ferrari tiim otsustab Räikköneni küsimuse ära puhkuse ajal. «Suvepausi ajal ollakse enamasti puhkusel, seega sel ajal inimesed ei langeta otsuseid, tee tööd ega mõtle. Sel ajal ujutakse, ronitakse, sõidetakse rattaga või tehakse midaiganes. Vastasel juhul poleks see ju paus, see oleks tööperiood,» selgitas Arrivabene Motorsport.com lehe vahendusel, et Räikköneni otsust tuleb veel oodata.

Pärast suvepausi jätkub F1 karussell 23. augustil Belgias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles