Tiger Woods: asjad hakkavad paika loksuma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods
Tiger Woods Foto: Steve Helber/AP

Kunagine maailma esinumber, kuid hetkel maailma golfitabelis alles 266. kohta hoidev Tiger Woods on enda sõnul mured selja taha jätnud ning taas oma vormi leidmas.

Kuigi Woods on sel aastal vaid korra jõudnud turniiril esimese 25 sekka, on ta siiski optimistlik, et suudab tänavu veel midagi positiivset korda saata, vahendas The Guardian.

Woodsi sõnul on tema selle hooaja halbades esitustes süüdi liiga pikale veninud taastumine seljaoperatsioonist ning uue löögiliigutusega harjumine.

«Ma ei arvanud, et mul vormi leidmisega nii kaua läheb,» ütles Woods. «Kuid nüüd hakkavad asjad lõpuks paika loksuma.»

Woodsi halva reitingu tõttu maailma golfitabelis võib tema hooaeg lõppeda juba 13. augustil USA PGA meistrivõistlustega, kuna mitmele teisele hooaja lõpus toimuvale võitlusele teda lihtsalt ei kutsuta.

Üheks taoliseks on WGC-Bridgestone International, kus ta alates 1999. aastast on võidukas olnud kaheksal korral. Woodsi  ainus võimalus ka tänavu sel võistlusel osaleda on neljapäeval algav Quicken Loans National Virginias, mille ta kutse saamiseks kindlasti võitma peab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles