ManU peatreener annab Mehhiko koondislasele võimaluse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Javier Hernandez.
Javier Hernandez. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna peatreener Louis van Gaal annab sõprusmängus Pariisi Saint-Germainiga Javier Hernandezele võimaluse end tõestada.

Mehhiko koondislast, kes veetis eelmise hooaja laenul Real Madridis, on seostatud mitmete klubidega ning pikalt tundus, et tema aeg Old Traffordil on läbi, kuid Manchester Unitedi hollandlasest peatreener on ümber mõelnud, vahendas Soccernet.ee.

Van Gaal annab Hernandezele võimaluse tõestada, et ta väärib kohta Unitedi tiimis, kui United kohtub ööl vastu neljapäeva Chicagos PSG-ga. Chicharito peaks PSG vastu enda tõestamiseks saama umbes 30 minutit mänguaega, sest van Gaal tahab teada, kas Hernandez võiks uuel hooajal olla Wayne Rooney vahetusmees.

United ei ole sel suvel puhastesse ründajatesse investeerinud, kuid on samal ajal minema lubanud Robin van Persie ja Falcao.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles