Vormelilegend lubas Twitteri tõttu kohtusse minna

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niki Lauda.
Niki Lauda. Foto: SCANPIX

Kolmekordne F1 sarja maailmameister Niki Lauda andis mõista, et võib ette võtta kohtutee, sest ilma tema nõusolekuta on Twitterisse loodud temanimeline konto.

Portaal f1today.net vahendas, et vormelimaailmas valmistas rohkelt elevust, kui kaks päeva tagasi ilmus Twitterisse konto, mille omanik paistis olevat Niki Lauda. Esimeste postituste seas teatati Lauda kontol, et tema poeg Matthias Lauda aitab 66-astasel vormelilegendil Twitteris tegutseda ning postitusi teha. Lauda konto kogus kiirelt populaarsust - teiste hulgas asusid vormelilegendi jälgima näiteks nooruke F1 sarja sõitja Max Verstappen ja endine rallisõitja Carlos Sainz.

Kui aga Austria rahvusringhäälingu esindaja Lauda käest Twitterisse kolimise kohta uuris, selgus, et vormelilegend ei tea asjast midagi. «Istun hetkel Ibizal ja ma ei säutsu mitte midagi!» pahandas Lauda oma kodumaa rahvusringhäälingu reporteriga.

f1today.net portaali väitel teatas Laudaga ühendust võtnud reporter, et vormelilegend plaanib võltskonto looja ning haldajaga kohtusse minna.

Vaata Lauda kontot Twitteris siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles