Mis on Premier League’i tiitli hind?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mourinho eelmise aastal Inglise liiga medalit suudlemas
Mourinho eelmise aastal Inglise liiga medalit suudlemas Foto: Reuters/ScanPix

Kui eelmisel suvel kulutasid Premier League’i klubid BBC andmetel mängijate ostmiseks 1,2 miljardit eurot, siis päev enne hooaja algust ja kolm nädalat enne üleminekute perioodi lõppu on klubid suvel mängijate eest käinud välja «kõigest» 715 miljonit eurot.

Eelmisel hooajal Chelsea Inglise meistritiitlini juhendanud Jose Mourinho sõnul on tema klubi ainus, kes ei ole kulutanud uute mängijate peale meeletuid summasid. «Kui Abramovitš 2003. aastal Chelsea soetas, ostis klubi endale tiitli,» vahendas Skysports Mourinho sõnu. «Nüüd teevad seda teised. Kõik üritavad endale tiitlit osta. Me peame olema tugevad ja neile vastu saama ilma suuremate investeeringuteta.»

Kuid Mourinhol ei olegi vaja suuri kulutusi teha. Juba viimased kümme aastat on Chelsea ostnud endale maailmaklassi mängijaid ning Mourinho meeskond on ilma lisandustetagi võimeline tiitlit kaitsma. Pärast Chelseaga taasliitumist 2013. aastal on ta meeskonna algrivistust tugevdanud kõigest nelja mehega, kelles on Nemanja Matić, Willian, Cesc Fàbregas ja Diego Costa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles