Eesti rannavollepaar jätkas U18 EMil võidulainel

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavõrkpall.
Rannavõrkpall. Foto: SCANPIX

Riias algasid U18 vanuseklassi rannavõrkpalli Euroopa meistrivõistlused, kus löövad kaasa ka kaks meie paari. Naiste seas osalevad Gerli Gull ja Silvia Pertens, meesteturniiril on võistlustules Dmitri Korotkov ja Reimo Reimand. Kahe vooru järel jätkab meie meespaar täiseduga, neiud veel võiduarvet avada ei ole suutnud.

Turniiri alustasid Korotkov/Reimand võiduga Suurbritannia duo Tom Allen/Daniel Harwood üle. Pool tundi kestnud matš lõppes tulemusega 21:12, 21:15. Täna hommikul oldi C-alagrupi teises voorus 51-minutilise lahingu järel paremad Slovakkia duost Viliam Cizmazia/Patrik Pokopec 21:17, 14:21, 15:11. Lisaks kuulub nelikusse veel Poola duo Adam Lenc/Maciej Lewicki, kes said mullusel sama vanuseklassi EM-il hõbemedalid, vahendas volley.ee.

Gull/Pertensil jäi avapäeval seljataha kaks alagrupikohtumist. Esmalt tuli 32-minutilise mängu järel tunnistada serblannade Tijana Basic/Irena Drobnjak paremust 19:21, 10:21. Teises voorus mindi vastamisi Küprose paariga Vasiliki Chatzikonstanta/Katerina Zakchaiou. Kohtumine kestis 31 minutit ja eestlannad teenisid geimides vastavalt 13 ja 18 punkti. Kvarteti neljandaks liikmeks on soomlannad Veda-Alexia Mansikkaviita/Hilkka Hujanen.

Rannavolle U18 EM-i matšidele on võimalik laola1.tv vahendusel ka otseülekandes kaasa elada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles