Astana avaldas Vueltal osaleva koosseisu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vincenzo Nibali.
Vincenzo Nibali. Foto: SCANPIX

Tour de France'il loodetust kehvemini esinenud Rein Taaramäe ja Tanel Kangerti koduklubi Astana paneb aasta viimasele suurtuurile Vueltale välja esindusliku koosseisu. Kasahstani klubi mänedžer Giuseppe Martinelli kinnitas, et Hispaanias asuvad stardijoonele Vincenzo Nibali, Fabio Aru, Mikel Landa, Dario Cataldo, Diego Rosa, Luis León Sánchez, Paolo Tiralongo, Alessandro Vanotti ja Andrei Zeits.

Tõenäoliselt saab Astana liidriks Aru või Nibali, sest tänavuse Giro d'Italia kolmas mees Landa ühineb suure tõenäosusega uuel aastal Skyga ning just see fakt võib ta abimehe rolli jätta, kirjutas Spordipartner.ee.

Astana koosseis Vueltal on väga sarnane Girol osalenud meeskonnaga – Davide Malacarne ja Kangerti asemel on nüüd rivis Nibali ja Vanotti. Touril sõitnud suurfavoriitidest on Vueltal osalemist kinnitanud Nairo Quintana (Movistar) ja Tejay van Garderen (BMC).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles