Eesti koondis kohtub rannajalgpalli kodusel finaalturniiril Inglismaaga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajalgpall.
Rannajalgpall. Foto: Urmas Luik

Eesti rannajalgpallikoondis sai teada vastased, kellega kohtutakse 20.–23. augustini Pärnus peetaval Euroliiga superfinaalil. Meie koondis mängib alagrupis koos Ungari, Inglismaa ja Norraga.

Superfinaali A-divisjonis kuuluvad esimesse alagruppi Itaalia, Ukraina, Valgevene ja Hispaania ning teise alagruppi Šveits, Portugal, Venemaa ja Prantsusmaa. B-divisjonis on esimeses alagrupis Eesti, Inglismaa, Norra ja Ungari ning teises Türgi, Aserbaidžaan, Rumeenia ja Tšehhi.

Seega on Eestisse tulemas maailma edetabelis esikohta hoidev Venemaa, valitsev maailmameister Portugal, maailma edetabelis 4. kohal asuv Itaalia ja 5. positsioonil paiknev Šveits. Teistest osalejatest asub Hispaania 8., Ukraina 19., Ungari 20., Valgevene 22., Prantsusmaa 31., Inglismaa 35., Rumeenia 36., Aserbaidžaan 37., Tšehhi 45., Türgi 47., Eesti 49. ja Norra 66. tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles