Bulgaaria jalgpalliklubi plaanib koduliigast välja astuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallid.
Jalgpallid. Foto: Mari Luud/Õhtuleht

Bulgaaria jalgpalliklubi Lokomotiv Plovdiv kaalub koduliigast välja astuda peale seda, kui kohalik jalgpalliliit neid fännide rassistliku käitumise eest 19 tuhande eurose suuruse trahviga karitas.

Bulgaaria jalgpalliliit ütles, et Lokomotivi fännid kasutasid rassistlike ja alandavaid väljendeid meeskonna 1-1 viigimängus Litex Lovech meeskonnaga, vahendas Eurosport.

2004. aastal Bulgaaria meistriks tulnud meeskond eitas, et nende fännid on valesti käitunud ning kaalub nüüd liigast lahkuda, lubades mängimist jätkata vaid oma klubi noortemeeskonnal.

«See on hullumeelsus,» ütles Lokomotivi klubi kõrge ametnik Nikolai Nedeltšev. «Mina viibisin mängu ajal publikus ning meie fännid ei kasutanud kordagi rassistlike väljendeid.»

«Meie fännid ei visanud väljakule banaane, meie fännidel ei olnud solvavaid plakateid,» lisas Nedeltšev. «Trahvi tegijad ei olnud erapooletud ning ma olen väga pettunud. Me klubis arutame Bulgaaria meistriliigast lahkumist, kuna selline käitumine jalgpalliliidu poolt on frustreeriv.»

Nedeltšev lisas, et klubi ei kavatse trahvi maksta ning neil on plaanis otsus edasi kaevata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles