Video: hokimängija läks fännile kallale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rick Rypien (paremal) madistas korduvalt Brad Staubitziga ning teenis selle eest lõpuks kümneminutilise karistuse.
Rick Rypien (paremal) madistas korduvalt Brad Staubitziga ning teenis selle eest lõpuks kümneminutilise karistuse. Foto: SCANPIX

Jäähokiliigas NHL kaotas Vancouveri meeskonna ründaja Rick Rypien eilses mängus Minnesotaga enesekontrolli ja ründas vastasmeeskonna poolehoidjat.

Vancouver kaotas Minnesotale 2:6. Teisel perioodil tekkis Rypienil madin Minnesota mehe Brad Staubitziga ning seetõttu määras kohtunik talle kümneminutilise karistuse ja Rypien pidi jäält lahkuma, vahendab Reuters.

Teel riietusruumi märkas Rypien, et üks vastasmeeskonna fänn aplodeeris kohtuniku otsuse peale ning see vihastas Rypieni veelgi, ta läks fänni juurde ja tõukas teda, aga seejärel sekkus noormehe kõrval olnud teine noormees, mispeale Rypien lahkus.

Tõenäoliselt ootab Rypieni ees üsna korralik karistus, mõningatel andmetel võidakse talle määrata 20-mänguline võistluskeeld.

«Peame ootama, mis liiga selles suhtes ette võtab,» sõnas Vancouveri peatreener Mike Gillis. «Ma pole ise Rickiga veel rääkinud, seetõttu ma ei tea, mis juhtus või mida seal öeldi ja ma ei tahaks seda kommenteerida.»

Vaata videot siit.

Tulemused:

Nashville - Calgary 0:1 la.

San Jose - Carolina 2:5

Washington - Boston 1:3 

Minnesota - Vancouver 6:2

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles