Sokk loodab paraneda, Kangur mitte teisi segada

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Sokk
Tanel Sokk Foto: Liis Treimann

Eile õhtul Gruusiasse kontrollturniirile sõitnud Eesti korvpallikoondis peab endiselt ajama läbi mängujuhi Tanel Sokuta. Häirekella löömiseks veel põhjust pole, kergeks murelikkuseks aga küll. Alaselja valulikuks muutnud põletiku tõttu pole Sokkude korvpalliperekonna vanem poeg tänavu suvel veel üheski kontrollkohtumises osalenud. Seni temaga samas staatuses olnud Kristjan Kangur on Gruusias juba rivis.  

Sokk möönis, et EM-finaalturniir läheneb ning varsti on viimane aeg suvise pausi järel mängupraktikat hankida. «Minu jaoks on väga tähtsad nädal hiljem Tallinnas peetavad mängud. Nendes kohtumistes pean kindlasti mängima. Püüan vahepeal korralikult harjutada, et olla selleks valmis,» rääkis Sokk eile lõuna paiku Tallinnas korraldatud korvpallikoondise reklaamüritusel.

Seljahäda on saatnud Sokku kogu senise ettevalmistuse aja. Harjutada on ta siiski saanud, kuid suurema koormuse korral hakkab selg valutama. «Vahele olen jätnud vaid mõned treeningud, enamikul harjutuskordadel olen osalenud,» kinnitas ta. Kui kaaslased olid kontrollmängudel Venemaal, treenis Sokk kergemalt ning siis möödusid mõned päevad täiesti valuvabalt. Koormuse kasvades andis vaevus endast taas märku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles