Suur rannajalgpall kolib Hispaaniast Eestisse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti rannajalgpallikoondis annab vormile viimast lihvi järgmisel nädalal Pärnus toimuva Euroliiga superfinaali eel.
Eesti rannajalgpallikoondis annab vormile viimast lihvi järgmisel nädalal Pärnus toimuva Euroliiga superfinaali eel. Foto: Erik Prozes

20.–23. augustini saab Eestis nautida rannajalgpalli tipptaset: Pärnu rannas toimub Euroliiga superfinaal. Teiste seas saab mängimas näha ka juulis maailmameistriks kroonitud Portugali koondist, kes tuleb siia oma parimas rivistuses. Sealjuures on see esimene Euroliiga superfinaal väljaspool Hispaaniat.

Pärnus toimub nii A-divisjoni kui ka B-divisjoni turniir. Eestlased teevad kaasa B-divisjonis ning eesmärk on jätta sellel tasemel võit koju ja tõusta aste kõrgemale.

«Osalesime hiljuti Valgevenes tugeval turniiril, kus saavutasime MMil mänginud Iraani ja tugeva Valgevene järel kolmanda koha. Kodusel turniiril pürgime ikka A-divisjoni poole. Plaanis on võtta neli võitu ja tõusta aste kõrgemale,» ütles koondise peatreener  Rando Rand.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles