Augsburgi kaitseliin sai täiendust

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Opare.
Daniel Opare. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg täiendas kaitseliini, kui meeskonnaga liitus 24-aastane Ghana koondise paremkaitsja Daniel Opare.

16 korda Ghana koondist esindanud paremkaitsja kuulus viimati FC Porto ridadesse, kuid Portugalis tal läbilööki teha ei õnnestunud. Eelmise hooaja teise poole veetis ta laenulepingu alusel Türgis Besiktase ridades. Aastatel 2010 kuni 2014 tegi ta aga korralikku karjääri Belgias Liege Standard ridades, kirjutab BBC Sport.

«Daniel on noor ja andekas mängija, kes on saanud mängukogemust juba mitmes erinevas Euroopa klubis. Oleme siiski kindlad, et ta suudab teha arengus veel sammu edasi,» sõnas Augsburgi tegevdirektor Stefan Reuter klubi kodulehele.

Opare karjääri suurimaks saavutuseks võib lugeda Ghana koondisega võidetud U20 maailmameistritiitlit 2009. aastal.

Paremkaitses on Augsburgi esimeseks valikuks tiimi 31-aastane kapten Paul Verhaegh, kes kuulus ka 2014. aastal MMil kolmanda koha saavutanud Hollandi koondise koosseisu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles