Van Gaal: De Gea ei taha Unitedi eest mängida

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David de Gea.
David de Gea. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal sõnas, et klubi väravavaht David de Gea ei soovinud eelmisel nädalal Tottenhami vastu mängima minna. 

Van Gaali hinnangul ei ole de Gea valmis väljakule jooksma ja nii jääb ta eemale täna õhtul peetavast Premier League'i teise vooru kohtumisest Aston Villaga. Väravavahti segavad spekulatsioonid võimaliku klubivahetuse ümber ja nii otsustas peatreener anda võimaluse Sergio Romerole, vahendab Eurosport.

«Me rääkisime Davidiga ja ta oli meie otsusega nõus,» sõnas van Gaal. «Arutasin otsust koos abitreeneritega ja Frans Hoek´iga, kes treenib meie väravavahte.»

«Hoek küsis de Gea käest, kas ta tahab mängida, aga väravavaht vastas eitavalt,» ütles van Gaal. Peatreener lisas, et väravavahi suhtumises ei ole midagi muutunud. «Nüüd sõltub kõik juba Romerost ja tema vormist,» lausus ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles