Jalgpallikoondislase vigastus võib venida kolme kuu pikkuseks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Alliku
Rauno Alliku Foto: Liis Treimann

Kohtumises FC Levadia vastu vigastada saanud FC Flora ja Eesti koondise jalgpallur Rauno Alliku mängupaus võib venida kuni kolme kuu pikkuseks.

Alliku sai 27. juuli kohtumises viga suhteliselt süütus olukorras sörgi pealt, misjärel mees järsult põlvest haaras, kuid mõneminutilise tohterdamise järel platsile naases. Olukord juhtus avapoolaja viimastel minutitel ning teiseks kolmveerandtunniks Alliku enam väljakule ei jooksnud. 25-aastane Eesti koondislane tegi viga oma põlve tagumisele ristatisidemele, kirjutab Soccernet.ee.

«Tegu on venituse, mitte rebendiga,» teatas Flora peatreener Norbert Hurt. «Tema tagasituleku aeg on praegu küsimärk. Mulle öeldi, et aega võib minna kolm nädalat kuni kolm kuud.»

Eesti koondises kaheksa mängu teinud Alliku kuulub ka peatreeneri Magnus Pehrssoni 31-mehelisse esialgsesse nimekirja valikmängudeks Leedu ja Sloveeniaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles