De Bruyne avaldus oli nali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin De Bruyne
Kevin De Bruyne Foto: SCANPIX

Kevin De Bruyne agent on vihane saksa spordiauhindade tseremoonia peale, kus Belgia koondislane avalikustas, et jääb tänavuseks hooajaks Wolfsburgi.

 «Mina, Kevin De Bruyne, mängin kindlasti järgmisel aastal Wolfsburgis,» ütles belglane esmaspäeva õhtul Saksamaa spordiauhindade tseremoonia laval. Kuigi rahvas rõõmustas belglase väljaütlemise üle, ei olnud tema agent Patrick De Koster sugugi õnnelik, vahendas Eurosport.

De Koster selgitas, et De Bruyne ei teinud seda avaldust ise, vaid kordas lihtsalt tseremoonia õhtujuhtide etteöeldud saksakeelset lauset. Agendi sõnul De Bruyne aga saksa keelt ei räägi ning ta ei mõistnud, mida ta kordas.

«Kui me nõustusime tseremooniale tulema oli meil korraldajatega kokkulepe, et üleminekuolukorrast me ei räägi. Kuigi see oli nali ei teinud see mulle nalja, kuna paari minuti pärast kihas sotsiaalmeedia De Bruyne avaldusest. See ei olnud avaldus, see oli nali.»

Agent lisas, et De Bruyne ei ole otsust ülemineku kohta veel teinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles