ManU jahib meeleheitlikult Saksamaa parimat ründajat

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Müller
Thomas Müller Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi tegi ajalehe Bild teatel juba kolmanda pakkumise, et osta enda ridadesse Müncheni Bayerni ründaja Thomas Müller. Seekord käidi lauale 85 miljonit eurot.

Senised kaks pakkumist on Bayern tagasi lükanud ning valitsevad Saksamaa meistrid on vihjanud, et neil puudub igasugune huvi 25-aastasest ründajast loobuda. Müller on kogu senise karjääri Müncheni meeskonda esindanud ning 306 mängus on ta löönud 123 väravat. Ka tänavust Bundesliga hooaega alustas ründaja resultatiivselt, kui lõi avavoorus Hamburgi võrku kaks palli.

United ostis tänavu suvel Bayernist poolkaitsja Bastian Schweinsteigeri ning tundub üsna ebatõenäoline, et sakslased ka oma teise võtmemängija samasse klubisse müüvad. Vaatamata sellele jätkab Unitedi boss Louis van Gaal oma endiste hoolealuste meeskonda meelitamist. Just van Gaal oli Bayerni peatreener aastatel, kui Müller tippjalgpallis läbi murdis.

«Mul on selline tunne, et Thomas jääb Bayernisse elu lõpuni ega lahku kunagi,» ütles klubi juht Karl-Heinz Rummenigge mõne aja eest. «Kui ta mängijakarjäär läbi saab, tahaks me talle klubis mingi uue rolli anda. Tal on Münchenis väga mugav ja ma arvan, et fännid ei peaks muretsema,» lisas ta.

Möödunud suvel tuli Müller Saksamaa koondisega maailmameistriks. Tal on koondise eest kirjas 23 väravat, millest 10 on ta löönud just MM-finaalturniiridel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles