Solberg õpetab Buttonit rallikrossi sõitma

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Solberg (esiplaanil)
Petter Solberg (esiplaanil) Foto: SCANPIX

Rallikrossi MM-sarja liider Petter Solberg hakkab vormel-1 maailmameistrile Jenson Buttonile ja endisele vormeliässale David Coulthardile õpetama, kuidas rallikrossi sõita.

Esimesena kahes esinevas FIA sarjas – autorallis ja rallikrossis – maailmameistriks tulnud Solbergil on tänavuses MM-sarjas 46-punktiline edu norralase Andreas Bakkerudi ees. Sel nädalavahetusel võistleb ta Norras Hellis peetaval MM-etapil ning seejärel sõidab ta Inglismaale, kus teeb kaasa BBC saates, vahendab ERRi spordiportaal.

Tänavusel hooajal seitsmest etapist viiel poodiumile jõudnud Solberg astub selles saates üles rallikrossiõpetajana ning tema õpilasteks on 35-aastane Button ja 44-aastane Coulthard, kirjutab Dagbladet.

McLareni meeskonnas sõitval Buttonil pole aga hooaeg sugugi nii hästi läinud – kümne etapi järel paikneb ta MM-sarja üldarvestuses alles 17. kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles