Kivistik: vaim on valmis ja emotsioon tipus

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaur Kivistik
Kaur Kivistik Foto: Mihkel Maripuu

Eesti aja järgi laupäeva varahommikul Pekingis oma MM-debüüdi tegev takistusjooksja Kaur Kivistik tõdes, et seekordne võistlus on hoopis midagi muud, kui kolm suve tagasi EM Helsingis.

«See on hoopis teine maailm. Käisin staadionil ja igal sammul oli näha tiitlivõistluste medalimehi,» õhkas Kivistik. «Selliste meeste nägemine annab endalegi jõudu juurde. Tunnen, et vaim on valmis ja emotsioon tipus.»

Kivistik vigasta paar nädalat tagasi jalga, kuid spordimehe sõnul ei tohiks see võistlemist segada ning ta loodab joosta MMil hea aja. «Olen rahul siis, kui tunnen, et olen end tühjaks pingutanud,» märkis ta.

«Tase on siin ilmselt üsna kõikuv, kuid ma ei saa ütelda, et eeljooks oleks minu jaoks taktikaline jooks. Kui mehed, kellede rekord on kaheksa minuti ringis, kulgevad alguses rahulikult 8.20 tempos, siis minu jaoks ongi see õige tempo,» märkis ta. 

MMi 3000 m takistusjooksu eelring peetakse Eesti aja järgi kell 5.25.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles