Hokistaarid lustisid Tallinnas

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevuslik hokimatš Tallinnas.
Heategevuslik hokimatš Tallinnas. Foto: Viktor Burkivski

JÄÄHOKI. Heategevuse nimel on spordistaarid tihti paljuks valmis ning nii olid ka laupäevaks Tallinna kogunenud mitmed praegused ja endised hokimaailma suurused, et osaleda Tondiraba jäähallis vähihaigete laste toetuseks peetud heategevusmatšis. «See kõik on laste ja heategevuse nimel,» põhjendas Eesti praegune tuntuim hokimees Robert Rooba, miks sellistes mängudes osaletakse.

Mängu suurim staar oli kahtlemata kahekordne olümpiavõitja, seitsmekordne maailmameister ja kahekordne Stanley Cupi võitja Vjatšeslav Fetissov. Tondiraba All Starsi meeskonnas mänginud Fetissov sai mängijate tutvustamisel loomulikult suurima aplausi osaliseks ja justkui asjade loomuliku käiguna viskas ta ka matši esimese värava.

Hea sõbra Heino Endeni kutsel Eestisse saabunud Fetissov tunnistas mängu järel, et ta on valmis kaasa aitama ka siinse hoki arengule. Fetissovi ja tema omaaegse koondisekaaslase Aleksei Kassatonoviga tugevdatud Tondiraba All Stars pidi lõpuks siiski tunnistama soomlaste Pietarinkadun Oilersi paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles